Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. Het hele weekend lang kun je dan profiteren van mooie aanbiedingen zoals je van ons gewend bent! Om grote toeloop naar de winkel te voorkomen kun je dat weekend alle lucratieve Black Friday aanbiedingen via onze online winkel bestellen. Zo kun je ondanks Corona toch jouw Black Friday aankopen doen.

De Black Friday aanbiedingen gelden van vrijdag 27 t/m zondag 29 november. Wacht niet te lang want op = op! Sommige artikelen kun je ook op nalevering bestellen. Als je bestelt en betaalt in het Black Friday weekend dan krijg je het product voor de speciale prijs.

Online shoppen voor de feestdagen: aanbiedingen & cadeaupakketen
Vanaf maandag 30 november houden we de online shop in de lucht en kun je een selectie van ons assortiment gewoon vanuit je luie stoel blijven bestellen! Je vindt er vanaf dan o.a. mooie aanbiedingen en onze zeer gewilde kook- & cadeaupakketten.

Gratis thuisbezorgd in Weesp en omgeving *
Alle aankopen via onze online shop bezorgen we gratis bij je thuis als je in Weesp of in de omgeving van Weesp woont. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. En is je aankoop een cadeau voor Sinterklaas, Kerst of voor iets anders? Laat het ons weten dan pakken we het mooi voor je in!

De online shop gaat vanaf vrijdag 27 november live.

* Wij bezorgen de (online) aankopen gratis thuis in Weesp, Muiden, Muiderberg, Bussum, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Abcoude, Driemond en Diemen. Afhalen in de winkel mag natuurlijk ook.

 

 

Foto boven: Christin HumeUnsplash

 

 

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Met de gezellige en drukke decembermaand voor de boeg en de nog altijd aanhoudende perikelen rondom het Coronavirus gaat Hel's Kitchen extra open. Zo kan je op het tijdstip dat het jou uitkomt bij ons komen winkelen. Op onderstaande data zijn we extra geopend of kun...

Lees meer
Private shopping voor Sinterklaas en Kerstmis

Private shopping voor Sinterklaas en Kerstmis

Voor iedereen die iets meer ontspannen wil kunnen winkelen hebben we iets leuks bedacht. Want heb je behoefte om in alle rust cadeaus te kunnen kopen voor de feestdagen? Reserveer dan je eigen tijd om bij ons te komen winkelen en laat je door ons adviseren.

Lees meer
Messenslijper komt naar Weesp op zaterdag 7 november

Messenslijper komt naar Weesp op zaterdag 7 november

Onze messenslijper Johan komt op zaterdag 7 november weer gewoon naar Weesp voor het slijpen van onze en jullie messen. Dit gaat door de corona omstandigheden wel anders dan dat we gewend zijn. Wil je je messen laten slijpen dan vragen we je rekening te houden met het...

Lees meer

Pin It on Pinterest