Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. Het hele weekend lang kun je dan profiteren van mooie aanbiedingen zoals je van ons gewend bent! Om grote toeloop naar de winkel te voorkomen kun je dat weekend alle lucratieve Black Friday aanbiedingen via onze online winkel bestellen. Zo kun je ondanks Corona toch jouw Black Friday aankopen doen.

De Black Friday aanbiedingen gelden van vrijdag 27 t/m zondag 29 november. Wacht niet te lang want op = op! Sommige artikelen kun je ook op nalevering bestellen. Als je bestelt en betaalt in het Black Friday weekend dan krijg je het product voor de speciale prijs.

Online shoppen voor de feestdagen: aanbiedingen & cadeaupakketen
Vanaf maandag 30 november houden we de online shop in de lucht en kun je een selectie van ons assortiment gewoon vanuit je luie stoel blijven bestellen! Je vindt er vanaf dan o.a. mooie aanbiedingen en onze zeer gewilde kook- & cadeaupakketten.

Gratis thuisbezorgd in Weesp en omgeving *
Alle aankopen via onze online shop bezorgen we gratis bij je thuis als je in Weesp of in de omgeving van Weesp woont. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. En is je aankoop een cadeau voor Sinterklaas, Kerst of voor iets anders? Laat het ons weten dan pakken we het mooi voor je in!

De online shop gaat vanaf vrijdag 27 november live.

* Wij bezorgen de (online) aankopen gratis thuis in Weesp, Muiden, Muiderberg, Bussum, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Abcoude, Driemond en Diemen. Afhalen in de winkel mag natuurlijk ook.

 

 

Foto boven: Christin HumeUnsplash

 

 

Meer nieuws

Bamboe producten uit verkoop gehaald

Bamboe producten uit verkoop gehaald

Afgelopen maandag bereikte ons het bericht dat alle bamboe tableware producten per 15 februari niet meer verkocht mogen worden. De reden hiervoor is een recente wetswijziging van de EU waarin de combinatie van bamboe en melamine niet meer wordt toegestaan voor...

Lees meer
Afhalen vanaf woensdag mogelijk!

Afhalen vanaf woensdag mogelijk!

Sinds we de winkel gedwongen moesten sluiten konden we jouw bestelling gelukkig nog wel gewoon gratis bij je thuis bezorgen in Weesp en omgeving. Vanaf morgen (woensdag 10 februari) is afhalen bij de winkel ook mogelijk, maar daarvoor zijn wel enkele spelregels. Om...

Lees meer
De deur blijft dicht, maar online zijn wij er weer!

De deur blijft dicht, maar online zijn wij er weer!

De afgelopen 2 weken waren wij even helemaal offline. Tijdens deze korte pauze zijn wij o.a. bezig geweest met het inregelen van een nieuw kassa- en voorraadsysteem. Verder hebben wij de Kerstetalages verruild voor etalages in winterse sferen met houten sleetjes, een...

Lees meer

Pin It on Pinterest