Private shopping voor Sinterklaas en Kerstmis

Update: Het private shoppen in de winkel is vanwege de lockdown niet meer mogelijk. Wel kun je een afspraak maken voor ‘Virtual Private Shopping’.

Het is een vreemde tijd. Ook bij ons in de winkel merken we dat mensen het soms lastig vinden om ontspannen te kunnen winkelen vanwege de – helaas broodnodige – beperkende maatregelen. Voor iedereen die iets meer ontspannen wil kunnen winkelen hebben we iets leuks bedacht. Want heb je behoefte om in alle rust cadeaus te kunnen kopen voor de feestdagen? Reserveer dan je eigen tijd om bij ons virtual private te komen winkelen en laat je door ons adviseren.

Wij gaan uit van 30 minuten per private shopping ronde waarin je met twee personen welkom bent om in alle rust te komen shoppen bij ons in de winkel. We zorgen voor een klein hapje en een drankje en pakken de cadeaus uiteraard voor je in. Desgewenst bezorgen we de cadeaus ook nog op een later moment bij je thuis. Het kan zijn dat je samen met een andere privé shopper in de winkel bent, dan heb je de winkel niet helemaal alleen voor jezelf, maar in elk geval genoeg ruimte om lekker rond te kunnen kijken en je te laten adviseren.

Tijdens de private shopping avonden zullen we uiteraard de corona maatregelen hanteren.

Hieronder zie je de dagen en tijden die wij beschikbaar hebben om te reserveren.

Onze data voor private shopping:

De week voor Sinterklaas:

  • Maandag 30 november van 13.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 2 december van 18.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 4 december van 18.00 – 21.00 uur

De week voor de Kerst:

  • Maandag 14 december van 13.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 16 december van 18.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 18 december van 18.00 – 21.00 uur

Wacht niet te lang met het reserveren van een tijdstip want want vol is vol!

Stuur een appje of bel met 06-47166955 om een afspraak in te plannen. Mailen kan ook: helma@helskitchen.nl.

Meer nieuws

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Pin It on Pinterest