Assortiment

Wat kun je zoal vinden in onze winkel?

In onze kookwinkel in het gezellige centrum van Weesp vind je op ruim 80 vierkante meter de mooiste, handigste en meest kwalitatieve kookproducten. Leuk en handig voor jezelf, of om cadeau te geven!

Vaste merken

Een aantal merken vormt de vaste basis van ons assortiment. Denk hierbij aan de raspen van Microplane, de bekende pannen van Le Creuset, keukenproducten van Gefu, Bialetti perculators, cafetieres en melkopschuimers, bakspullen van Lekué, de spatels van Tools2Cook, de handige Doppers en natuurlijk de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Wisselend assortiment per seizoen

Elk seizoen hebben wij een wisselend assortiment behorend bij de periode van het jaar inclusief bijpassende cadeau artikelen. Voor kinderen hebben we bamboe setjes van Fresk, voor kookliefhebbers een wisselend assortiment kookboeken en ook leuke ansichtkaarten om bij je cadeau te doen (of gewoon om op te sturen natuurlijk).

Op zoek naar iets?

Heb je een vraag over een bepaald product of ben je op zoek naar iets? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen kun je uiteraard bij ons terecht.

Potten & Pannen

Ons assortiment potten en pannen bestaat uit verschillende merken die staan voor kwaliteit. Al onze pannen zijn PFOA vrij en zijn geschikt voor alle warmte bronnen incl. inductie. Hel’s Kitchen biedt pannen aan in verschillende prijsklassen dus er is voor ieder wat wils. Kom bij ons langs en wij nemen de verschillen met je door zodat jij met de juiste pan de deur uit gaat!

Eten & Drinken

Onze food producten zoeken wij zorgvuldig uit. Alles komt bij voorkeur van lokale ondernemers uit Weesp en omgeving die liefde hebben voor hun producten. Zoals bijvoorbeeld de honing van imker Axel Falkeisen en de nog altijd zeer populaire pindakaas van De Pindakaaswinkel.

De producten zijn bij voorkeur gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de winkel en proef! 

Hel's Kitchen Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, activiteiten en productnieuws van dé kook- en kadowinkel van Weesp!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest