Nieuw: Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Greenhub

Sinds kort zijn de natuurlijke, duurzame en eenvoudige schoonmaakmiddelen van GreenHub bij ons te koop. Deze schoonmaakmiddelen bevatten vaak maar één ingrediënt, in tegenstelling tot de vele flessen die tegenwoordig in menig gootsteenkastje te vinden zijn. Die zitten vaak vol met chemische producten die vervuilend zijn voor het milieu. Een handvol GreenHub schoonmaakproducten vervangt bijna al deze chemische reinigers.

Topkwaliteit microvezelproducten met Scandinavisch design én ecolabel
Ook de microvezelproducten van Smart, gemaakt van minstens 30% recyclede vezels, dragen bij aan verantwoorder schoonmaken. Door de eigenschappen van microvezel kun je veelal zelfs schoonmaken zonder reinigers; alleen water is genoeg! Overstappen van conventionele doekjes naar Smart microvezelproducten verlaagt de hoeveelheid weggespoelde stukjes plastic en synthetische stof aanzienlijk.

Smart biedt een breed assortiment aan vaatdoekjes, handdoeken en afwasmatten van zachte en zeer absorberende microvezels in verschillende kleuren – gemaakt van minstens 30% recyclede vezels. De trendy afwasborstels met verwisselbare kop gaan lang mee en zijn extreem hygiënisch: uitgevoerd in 100% zuiver siliconen, roestvrijstaal en FSC-gecertificeerd hout.

Safix schuursponzen van kokosvezel
Een schuurspons die krasvrij reinigt, bio-afbreekbaar en composteerbaar is, superhygiënisch is en lang meegaat … is een schuurspons van kokosvezel. Safix maakt de ecovriendelijkste schuursponzen en bodyscrubsponzen ter wereld van 100% kokosvezel, samengebonden met een natuurlijke kleefstof. Een wereld van verschil met synthetische wegwerpsponsjes!

Je vindt een uitgebreide selectie van deze nieuwe duurzame natuurlijke schoonmaakmiddelen sinds kort bij ons in de winkel. Wij zijn fan!!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hel’s Kitchen (@helskitchenweesp)

Meer nieuws

Vijf manieren om van slakken af te komen

Vijf manieren om van slakken af te komen

In de negende aflevering van 'De Tuinkeuken van Hel's Kitchen' vertelt Peter hoe je van slakken in de tuin af kunt komen. Je kunt ze - net als Peter - vertrappen (doe dat niet met blote voeten!), maar er zijn ook andere, wat meer vriendelijke, manieren. Maar wist je...

Lees meer
Tijd om te verpotten en te verspenen

Tijd om te verpotten en te verspenen

Als de ijsheiligen voorbij zijn (zie de vorige aflevering) is het tijd om je gezaaide plantjes in grotere potten te doen. Zaaigoed waar veel kleine plantjes bij elkaar zitten ga je verspenen en planten die alleen gegroeid zijn kun je verpotten. In deze aflevering...

Lees meer

Pin It on Pinterest