Bakken maar!

Zin om de keuken in te gaan en te bakken? Wij geven je graag advies en tips om de lekkerste creaties te bakken. Koekjes, brood, muffins, taart of cake, voor ieder baksel hebben wij de juiste bakvorm. Hou je juist van hartig, bak dan eens een lekkere quiche of hartige taart. Check vooral ook onze receptenpagina, daar vind je genoeg inspiratie om lekker te bakken. Van sappige sinaasappelcake, oma’s krentenbrood tot hartig notenbrood.

Een greep uit ons bak assortiment:

Lekue silicone madeleinevorm
Le Creuset bakvormen
Lekue siliconen muffinvorm

Bakken maar!

Wij hebben een groot assortiment aan bakspullen. Zo hebben wij o.a. een ruime keuze aan siliconen bakvormen van het merk Lekue. Van muffins tot broodvormen, in allerlei vormen en maten. Een siliconen bakvorm is gemaakt van flexibel materiaal, waardoor je jouw baksel makkelijk uit de vorm kunt halen. Het is handig om bij het eerste gebruik de bakvorm even licht in te vetten, daarna is dat niet meer nodig, siliconen heeft van zichzelf een goede anti-kleeflaag. Siliconen bakvormen zijn bovendien bestendig tegen hoge temperaturen.

Naast de siliconen bakvormen hebben wij ook bakvormen van Le Creuset. Deze bakvormen zijn o.a. gemaakt van Carbonstaal met een anti-aanbaklaag. Dankzij het gladde oppervlak met anti-aanbaklaag komen de baksels makkelijk los, maar wel altijd goed invetten. Het grote voordeel van deze metalen bakvormen is dat ze de hitte beter geleiden en mooi egaal bakken. Verder zijn ze super stevig, wat zorgt voor vele jaren bakplezier!

Foto onder: Gietijzeren braadpan van Le Creuset