Koffie & Thee

van ons huismerk Brandmeester's

In onze sfeervol ingerichte koffie- en theehoek verkopen wij de lekkerste koffie en thee van o.a. Brandmeester’s. Op deze pagina kun je direct jouw koffie bestellen. Eerst meer weten over ons assortiment? Onderaan deze pagina vind je meer info over de koffie en thee die je bij Hel’s Kitchen kunt verkrijgen.

Onze koffie

Floresta
Een zoet – zure koffie door de Jasmijn. Is een koffie die een Rainforest Alliance certificaat draagt. Dit betekent dat er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Bij de verbouw van deze koffie dient de plantage rekening te houden met het behoud van de natuur en duurzaamheid. Goede boon voor het maken van espresso, cappuccino en slow coffee. Ook geschikt voor het gebruik in de French Press, voor snelfilterkoffie en de Chemex.

Equito
Een kruidige koffie, kan wat zoetig zijn. Is een biologische koffie. Dit betekent dat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en dat het aan veel regels op de plantage dient te voldoen.
Deze koffie is geschikt voor het maken van espresso en cappuccino.

Afficionado
Deze koffie heeft een bittere boventoon, is de sterkste boon van allen. Goede boon voor het maken van ristretto, espresso en cappuccino. Geschikt voor het gebruik in een perculator en voor snelfilterkoffie als je van een sterke kop koffie houdt.

Segundo
Een mildere zoetere koffie, zoet is hier echt de boventoon. Deze boon heeft niet zo’n krachtige smaak. Goede boon voor het maken van Espresso en latte, minder goed voor cappuccino. Geschikt voor het gebruik in een perculator als je niet van te sterke koffie houdt.

Sodade
Een milde koffie. Goede boon voor het maken van americano, espresso en cappuccino.

Welke koffie kies je?

Om te kunnen kiezen tussen al die lekkere verschillende koffiesmaken, hebben we onderstaand ‘menu’ gemaakt. Wil je de verse koffiebonen gemalen hebben? Ook dit kunnen wij uiteraard voor je doen!

Jouw koffiesmaak > Onze tip

Zoet > Segundo en Sodade
Bitter > Afficionado
Kruidig > Equito
Zurig > Floresta

Hel’s Kitchen kado-tip

Wij kunnen leuke kadopakketten samenstellen met de koffie en thee van Brandmeester’s en de vele andere koffie- en thee producten uit ons assortiment.

Vraag ons naar de mogelijkheden, we hebben voor ieder budget een passend pakket!

Online bestellen

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”10″ show_pagination=”on” include_categories=”50″ columns_number=”5″ sale_badge_color=”#7a946f” icon_hover_color=”#7a946f” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.5)” hover_icon=”%%24%%” admin_label=”Shop” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” title_text_color=”#7a946f” title_font_size=”24px” price_font=”|700|||||||” price_text_align=”right” price_text_color=”#c45824″ price_font_size=”16px” sale_badge_font=”|700||on|||||” sale_badge_text_color=”#ffffff” background_color=”rgba(255,255,255,0.9)” custom_padding=”10px|10px|10px|10px|true|true” border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_radii_image=”on|10px|10px|10px|10px”][/et_pb_shop]

Onze thee

Lapsang Souchong
Zeer grof blad dat boven chinese dennenwortels gerookt wordt.
2 gram per kopje gebruiken en 3-4 minuten laten trekken.

Zwarte thee Earl grey
Een melange van zwarte theesoorten uit Ceylon en China. Op natuurlijke wijze gearomatiseerd met de olie van Bergamot en mediterrane citrusplant.
2 gram per kopje gebruiken 3-4 minuten laten trekken.

Rooibos
Een zoete fruitachtige biologische thee met een nuance van rozenbottel en kersen. Dorstlessend en met een van nature hoog vitamine C gehalte.
2 gram per kopje gebruiken en 3-4 minuten laten trekken op 80 graden.

Groen citroen
Een bijzonder zachte biologische groene thee met een sprankelend citroen aroma.
2 gram per kopje gebruiken en 6-7 minuten laten trekken op 70-80 graden.

Jasmijn
Een grove semi gefermenteerde thee, op natuurlijke en authentieke wijze gearomatiseerd met kleine jasmijnbloemetjes.
4 gram per kopje gebruiken en 6-7 minuten laten trekken

Hel's Kitchen Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, activiteiten en productnieuws van dé kook- en kadowinkel van Weesp!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest