De feestdagen staan voor de deur en komend weekend begint het feest al bij Hel’s Kitchen. Want in het weekend van 23 t/m 25 november geven wij een feestje bij ons in de Slijkstraat. Je krijgt namelijk maar liefst 25% korting op alle Les Forgees pannen van Le Creuset (inclusief een niet tevreden geld terug garantie aangeboden door Le Creuset) en 25% korting op het A Table servies van Asa.

Deze aanbieding geldt ook voor alle bestellingen tijdens dit weekend, mits direct afgerekend.

Les Forgées: Slijtvaste anti-aanbaklaag

Het Les Forgées assortiment van antiaanbakpannen is een serie bekroonde pannen en potten, met zeer slijtvaste anti-aanbaklaag die zich uitstekend leent voor snelle en vetarme bereidingen. De pannen in Het Les Forgées assortiment zijn allemaal in herkenbaar zwart uitgevoerd. Het assortiment bestaat o.a. uit koekenpannen, steelpannen, sauteerpannen, kookpannen en wokken (zie afbeelding rechts).

 

à Table van Asa: simpel, maar elegant servies

Het à Table servies van ASA-selection is een simpel doch elegant servies gemaakt van Fine Bone China. Dit fijne porselein staat bekend om zijn glans, zuiver witte uitstraling, transparantie en buitengewoon sterke kwaliteit. Het is oven- en magnetronbestendig, geschikt voor de vaatwasser en de diepvries. Ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Korting in weekend van 23 – 25 november

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 november krijg je 25% korting op het volledige assortiment van Les Forgées en op het à Table servies van Asa!

Vragen over deze actie of benieuwd naar de pannen en het servies? Loop gerust binnen, bel of stuur een bericht.

Meld je aan en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met 't laatste nieuws uit dé kook- en kadowinkel van Weesp!

Bedankt voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest