Aangepaste openingstijden

In verband met het coronavirus is onze winkel de komende periode beperkt geopend. Zie op de afbeelding hieronder de aangepaste openingstijden.

Collega’s met verkoudheidsklachten blijven uit voorzorg thuis en we letten extra op hygiëne zoals handen wassen en het reinigen van contactpunten zoals deurkruk en pinautomaat. Daarbij vragen we klanten ookzoveel mogelijk met pin te betalen.

Zolang er vanuit het RIVM en de overheid geen andere maatregelen worden opgelegd, houden wij de winkel vooralsnog gewoon open. Mocht er toch iets veranderen dan informeren wij je via Facebook, Instagram, nieuwsbrief en de website.

Meer nieuws

Nieuw: Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Greenhub

Nieuw: Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Greenhub

Sinds kort zijn de natuurlijke, duurzame en eenvoudige schoonmaakmiddelen van GreenHub bij ons te koop. Deze schoonmaakmiddelen bevatten vaak maar één ingrediënt, in tegenstelling tot de vele flessen die tegenwoordig in menig gootsteenkastje te vinden zijn. Die zitten...

Lees meer
Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Pin It on Pinterest