Afhalen vanaf woensdag mogelijk!

Sinds we de winkel gedwongen moesten sluiten konden we jouw bestelling gelukkig nog wel gewoon gratis bij je thuis bezorgen in Weesp en omgeving. Vanaf morgen (woensdag 10 februari) is afhalen bij de winkel ook mogelijk, maar daarvoor zijn wel enkele spelregels. Om het ‘funshoppen’ te voorkomen moet er tussen het bestelmoment en het afhalen minimaal 4 uur zitten. Ook het aantal afhaalmomenten is beperkt.

Bestel je vandaag iets om morgen af te halen dan kun je een tijdslot kiezen. Je hebt daarbij de keuze uit drie tijdsloten: van 10.30 – 11.30, van 11.30 tot 12.30 en van 12.30 – 13.00 uur. Bestel je iets om op dezelfde dag af te halen? Dan moet je bestelling vóór 8.30 uur bij ons binnen zijn, dan kun je het nog tussen 12.30 en 13.00 uur afhalen. Afhalen kan elke dag tussen 10.30 en 13.00 uur, m.u.v. zondag.

Bij het afhalen van je bestelling geven we je bestelling af aan de deur. Het is klanten volgens de richtlijnen van de rijksoverheid helaas niet toegestaan de winkel te betreden. 

Kijk in onze webshop voor ons online aanbod en check ook de lockdown deal op onze homepage. Geef bij het bestellen aan of je het gratis thuisbezorgd* wilt hebben of zelf komt afhalen in de winkel. Mis je iets of heb je een vraag? Laat het ons dan weten!

* wij bezorgen alleen in Weesp en omgeving

 

Meer nieuws

Nieuw: Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Greenhub

Nieuw: Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Greenhub

Sinds kort zijn de natuurlijke, duurzame en eenvoudige schoonmaakmiddelen van GreenHub bij ons te koop. Deze schoonmaakmiddelen bevatten vaak maar één ingrediënt, in tegenstelling tot de vele flessen die tegenwoordig in menig gootsteenkastje te vinden zijn. Die zitten...

Lees meer
Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Pin It on Pinterest