De deur blijft dicht, maar online zijn wij er weer!

De afgelopen 2 weken waren wij even helemaal offline. Tijdens deze korte pauze zijn wij o.a. bezig geweest met het inregelen van een nieuw kassa- en voorraadsysteem. Verder hebben wij de Kerstetalages verruild voor etalages in winterse sferen met houten sleetjes, een selectie uit ons aanbod en elke week een ‘lockdown deal’. 

Helaas is de lockdown weer verlengd, dus de winkeldeur zal voorlopig nog gesloten moeten blijven. Maar het goede nieuws is dat de online winkel weer open is en verder is aangevuld! Mocht je iets willen hebben wat niet in de webshop staat, bel, mail of app ons dan. En neem gerust een kijkje in de vernieuwde etalage tijdens je wandeling door de stad. Zit er iets voor je tussen? Kijk dan in de online winkel en bestel het direct gemakkelijk via je mobiele telefoon. Kun je het artikel online niet vinden? Laat het ons dan weten.

Alle aankopen bezorgen wij ook nu weer gratis in Weesp en omgeving, kies de dag en het tijdstip tijdens het bestellen via de site.

Lockdown deal: Le Creuset koekenpan 30 cm

We beginnen het jaar goed! Zolang wij de deur gesloten moeten houden, komen wij elke week met een Lockdown Deal! Deze week is dit de Le Creuset koekenpan van 30 cm. Deze is nu tijdelijk € 100, – (normale prijs € 139, -). Zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk zondag 24 januari.

Houd onze website, etalage en social media in de gaten voor meer interessante lockdown aanbiedingen de komende tijd!

 

Meer nieuws

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Pin It on Pinterest