Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Vanwege de lockdown maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle niet-essentiĆ«le winkels m.i.v. dinsdag 15 december gesloten. Ook Hel’s Kitchen valt helaas in de categorie ‘niet-essentieel’ en moet tot en met 19 januari a.s. de deur gesloten houden. Gezellig kerstshoppen zit er voorlopig dus niet in. Hoewel we dit enorm betreuren hebben we begrip voor deze ingrijpende maatregelen, maar we zitten niet bij de pakken neer!

Online winkelen en virtual private shopping
Om je toch de mogelijkheid te geven bij ons te winkelen kun je terecht in onze online winkel. Je vindt in onze online winkel een selectie uit ons assortiment met de mooiste aanbiedingen van o.a. Le Creuset en Global en fraaie cadeaupakketten voor de feestdagen. Ons online aanbod breiden we de komende dagen verder uit. Ben je op zoek naar iets uit onze winkel en je kunt het niet in onze online winkel vinden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, we helpen je graag verder.

Wil je toch graag ‘live’ onze winkel bezoeken? Dat kan! Maak dan een afspraak voor ‘Virtual Online Shoppen’ bij Hel’s Kitchen. Via een live video verbinding via WhatsApp Videobellen nemen we je mee door de winkel. We geven je advies, antwoord op je vragen en leuke cadeautips. Je aankopen kun je vervolgens online betalen via een betaallink en pakken we voor je in (als je dat wilt). Je aankopen bezorgen we gratis bij je thuis in Weesp en omgeving. 100% Coronaproof!

Meer nieuws

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Pin It on Pinterest