Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Vanwege de lockdown maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle niet-essentiĆ«le winkels m.i.v. dinsdag 15 december gesloten. Ook Hel’s Kitchen valt helaas in de categorie ‘niet-essentieel’ en moet tot en met 19 januari a.s. de deur gesloten houden. Gezellig kerstshoppen zit er voorlopig dus niet in. Hoewel we dit enorm betreuren hebben we begrip voor deze ingrijpende maatregelen, maar we zitten niet bij de pakken neer!

Online winkelen en virtual private shopping
Om je toch de mogelijkheid te geven bij ons te winkelen kun je terecht in onze online winkel. Je vindt in onze online winkel een selectie uit ons assortiment met de mooiste aanbiedingen van o.a. Le Creuset en Global en fraaie cadeaupakketten voor de feestdagen. Ons online aanbod breiden we de komende dagen verder uit. Ben je op zoek naar iets uit onze winkel en je kunt het niet in onze online winkel vinden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, we helpen je graag verder.

Wil je toch graag ‘live’ onze winkel bezoeken? Dat kan! Maak dan een afspraak voor ‘Virtual Online Shoppen’ bij Hel’s Kitchen. Via een live video verbinding via WhatsApp Videobellen nemen we je mee door de winkel. We geven je advies, antwoord op je vragen en leuke cadeautips. Je aankopen kun je vervolgens online betalen via een betaallink en pakken we voor je in (als je dat wilt). Je aankopen bezorgen we gratis bij je thuis in Weesp en omgeving. 100% Coronaproof!

Meer nieuws

Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. Het hele weekend lang kun je dan profiteren van mooie aanbiedingen zoals je van ons gewend bent! Om grote toeloop naar de winkel te voorkomen kun je dat weekend alle lucratieve Black Friday aanbiedingen via onze online...

Lees meer
Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Update: Vanwege de lockdown is Hel's Kitchen tot en met maandag 19 januari a.s. gesloten. Online zijn we gewoon open! Lees hier meer. Met de gezellige en drukke decembermaand voor de boeg en de nog altijd aanhoudende perikelen rondom het Coronavirus gaat Hel's Kitchen...

Lees meer
Private shopping voor Sinterklaas en Kerstmis

Private shopping voor Sinterklaas en Kerstmis

Voor iedereen die iets meer ontspannen wil kunnen winkelen hebben we iets leuks bedacht. Want heb je behoefte om in alle rust cadeaus te kunnen kopen voor de feestdagen? Reserveer dan je eigen tijd om bij ons te komen winkelen en laat je door ons adviseren.

Lees meer

Pin It on Pinterest