Hel’s Kitchen begint videokanaal ‘De tuinkeuken van Hel’s Kitchen’

Met veel plezier en enthousiasme kunnen we jullie melden dat we weer iets nieuws gaan doen! Want samen met tuinman/kok en Hel’s Kitchen huisvriend Peter gaan we een eigen YouTube programma maken. In ‘De Tuinkeuken van Hel’s Kitchen’ neemt Peter je mee naar zijn tuin ‘Peter’s Hemel’.

Tuinieren en koken
In de Tuinkeuken van Hel’s Kitchen vertelt Peter o.a.over het kweken van je eigen groentes, het koken met deze zelfgekweekte groente en geeft hij je heel veel tips over tuinieren, koken, kweken, zaaien, oogsten etc.

Op ons vandaag gelanceerde YouTube kanaal plaatsen we de video’s en op helskitchen.nl/tuinkeuken gaan we nog veel meer leuks doen voor iedereen die van tuinieren én koken houdt!

Abonneer je dus vandaag nog op ons spiksplinternieuwe YouTube kanaal en houd de Hel’s Kitchen nieuwsbrief en onze social media goed in de gaten want binnenkort gaat de eerste aflevering van ‘Hel’s Kitchen Tuinkeuken’ online!

Meer weten?
Wil je meer weten over dit nieuwe initiatief, heb je een idee voor een onderwerp? Of heb je een vraag over tuinieren, koken of alles wat daarmee te maken heeft? Stuur dan een e-mail naar tuinkeuken@helskitchen.nl.

Trailer
Bekijk hieronder de trailer van ‘De Tuinkeuken van Hel’s Kitchen’.

 

Meer nieuws

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer
Bamboe producten uit verkoop gehaald

Bamboe producten uit verkoop gehaald

Afgelopen maandag bereikte ons het bericht dat alle bamboe tableware producten per 15 februari niet meer verkocht mogen worden. De reden hiervoor is een recente wetswijziging van de EU waarin de combinatie van bamboe en melamine niet meer wordt toegestaan voor...

Lees meer

Pin It on Pinterest