Moederdag Picknick

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt en haar te verwennen met een speciaal cadeau. Een leuke en originele optie om haar te verrassen is met een picknick in de natuur. Hier zijn een paar ideeën voor een geslaagde picknick:

Bedenk een mooie en geschikte plek om te gaan picknicken: Dicht bij huis of op fietsafstand, in het bos, op de hei of langs de waterkant. Er zijn genoeg mooie plekken te vinden om lekker te picknicken.

Een picknickmand of -tas: Kies een stevige mand of tas om al je spullen in te vervoeren. Zorg ervoor dat hij groot genoeg is om al je eten en drinken in op te bergen

Een kleed: Zoek een groot kleed uit dat je op het gras kunt leggen of gebruik mooie placemats op een picknicktafel. Ga je op een kleed zitten zorg er dan voor dat deze groot genoeg is voor iedereen die meegaat met de picknick.

Eten en drinken: Zorg voor een mix van hartige en zoete hapjes, zoals fruit, kaasjes, broodjes en koekjes. Neem ook voldoende water en drankjes mee om de dorst te lessen. Bijvoorbeeld zelfgemaakte ijsthee wat je lekker koud kan bewaren in een thermos Dopper.

Servies en bestek: Vergeet niet om borden, bestek, bekers en servetten mee te nemen. Als je servies en bestek gebruikt, kies dan voor milieuvriendelijke opties, bijvoorbeeld houten bestek en emaillen servies. Neem leuke servetten mee om het gezellig aan te kleden.

Vermaak: Neem spelletjes mee, een boek of leuk tijdschrift om jezelf en je moeder te vermaken.

Als je eenmaal alles hebt verzameld wat je nodig hebt, is het tijd om op pad te gaan en te genieten van een heerlijke picknick met je moeder. Ze gaat er zeker weten heel blij van worden dat je zoveel moeite hebt gedaan om haar te verwennen op deze speciale dag!

P.S. Vergeet de zonnebrand niet!

Laatste nieuwsbrieven