Regelmatig voegen wij nieuwe producten en merken toe aan het assortiment. Met het oog op de komende feestdagen hebben we o.a. de mooie producten van Boska,Laguiole en Rixx toegevoegd aan ons aanbod.

Boska

Boska is een innovatief, authentiek familiebedrijf dat al sinds 1896 hart voor kaas heeft en daarom steeds op zoek gaat naar nieuwe Cheesewares – accessoires voor kaas. Kies je voor onze Cheesewares, dan kies je voor producten die voldoen aan de hoogste professionele normen. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel, wat tot het winnen van 6 Red Dot Design Awards heeft geleid. Daarnaast biedt Boska een standaard garantie van 10 jaar en een ‘niet goed, geld terug’ periode van 30 dagen. Maar wij vallen vooral voor de mooie uitstraling van de producten.

De foto boven dit bericht is een foto van de zeer fraaie koperen fondue pan van Boska (ook geschikt voor inductie!). Wil je ‘m van dichtbij bewonderen? Kom dan een kijkje nemen bij ons in de winkel!

 

Laguiole Style de Vie: betaalbaar en luxe

De collectie van Laguiole Style de Vie straalt luxe uit op tafel. De collectie is bovendien betaalbaar, waardoor iedereen deze luxe kan ervaren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en meerdere kleuren.

Wij verkopen de messen, kaasschaven en kaasmesjes. De ideale basis voor een heerlijke Sint- of Kerstborrel!

 

 

 

Rixx: geraffineerde en duurzame schoonmaakartikelen

Haal geraffineerde kwaliteit in huis met de collectie van Rixx. Deze bamboe schoonmaakartikelen zijn duurzaam en de borstels zijn vervangbaar. Rixx introduceert een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken waarmee je grondig te werk kunt gaan tijdens de grote schoonmaak. Het voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven. Het is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof dus is het niet alleen goed voor je huis, maar ook voor onze planeet.

Meld je aan en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met 't laatste nieuws uit dé kook- en kadowinkel van Weesp!

Bedankt voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest