Deze wok van Habonne is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal 18/10, in hooggepolijste uitvoering. De body van de pan heeft een aluminium kern ofwel: ‘Triply . De handgrepen zijn gegoten van glansgepolijst edelstaal. De wok heeft geen bodem, d.w.z. de wok is in één keer uit Triply getrokken, hetgeen betekent dat de wok en ook de wanden sneller warm worden en dus energiebesparend is. Ook blijft de pan (en dus de inhoud) lang warm zodat opnieuw opwarmen vaak niet nodig is.

De wok is geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie en is er in verschillende uitvoeringen.

Over Habonne
Habonne is een Nederlands merk. Al vele jaren maken zij kookgerei dat garant staat voor een goede functionaliteit in combinatie met modern design. Habonne heeft pannenseries in elke ‘smaak’. Van een stoere, robuuste pan tot een pan met een modern design in een uitstekende kwaliteit.

Naast de bovengenoemde wok (doorsnee 34 cm, zonder deksel – verkoopprijs €104,95) kun je het volledige assortiment van Habonne bij Hel’s Kitchen verkrijgen. Loop gerust binnen om de aanwezige pannen te bekijken en informatie in te winnen. Alles is verkrijgbaar van dit mooie Nederlandse merk.

Meer info: www.habonne.nl.

 

Meld je aan en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met 't laatste nieuws uit dé kook- en kadowinkel van Weesp!

Bedankt voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest