Olie en azijnen rechtstreeks uit Zuid Europa

De olijfolie van Meeuwig wordt door de Amsterdamse groothandel in olie, azijn en mosterd zelf geïmporteerd uit Spanje, Italië en Griekenland. Door directe contacten met de Zuideuropese producenten is er door de jaren heen een goede vertrouwensrelatie opgebouwd waardoor we zeker kunnen zijn van de beste producten en dat proef je! De olijfolie die we verkopen is  daardoor altijd van de laatste oogst. In onze winkel verkopen we de olijfolie vooral vanuit rvs tanks. Dit heeft verschillende voordelen.

Zo kunnen wij olijfolie inkopen van kleine boeren die geen eigen flessen hebben. Alle oliën kunnen bij ons altijd worden geproefd en in verschillende hoeveelheden worden gekocht in navulbare flessen.

In onze winkel verkopen wij een deel van het Assortiment van Meeuwig;

Olijfolie

  • Cordoba (Spanje), olie met een heldere zwarte olijf/eucalyptus geur. Iets zoet en vol van smaak.
  • Foggia (Italië), een ronde en volle olie, licht bitter, smaak van groente tomaat. Lekker in salades, bij fruits de mer, groentes en aardappels.
  • Kreta (Griekenland), een lichte en groene olijfolie, fris en makkelijk. Voor gebruik in koude gerechten. Lekker in sla met tomaat, feta en ui.
  • Citroenolie (Italië)
  • Basilicumolie (Italië)

Azijn

  • Dadel granaatappel
  • Balsamcio Maturato
  • Balsamico Xtra Vecchio
  • Balsamico Bianco

Meer weten en/of proeven? Kom gerust langs in de winkel en we vertellen je er graag meer over. En proeven mag natuurlijk altijd!

Meer nieuws

Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Vanwege de lockdown maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle niet-essentiële winkels m.i.v. dinsdag 15 december gesloten. Ook Hel's Kitchen valt helaas in de categorie 'niet-essentieel' en moet tot...

Lees meer
Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. Het hele weekend lang kun je dan profiteren van mooie aanbiedingen zoals je van ons gewend bent! Om grote toeloop naar de winkel te voorkomen kun je dat weekend alle lucratieve Black Friday aanbiedingen via onze online...

Lees meer
Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Update: Vanwege de lockdown is Hel's Kitchen tot en met maandag 19 januari a.s. gesloten. Online zijn we gewoon open! Lees hier meer. Met de gezellige en drukke decembermaand voor de boeg en de nog altijd aanhoudende perikelen rondom het Coronavirus gaat Hel's Kitchen...

Lees meer

Pin It on Pinterest