Tijd om te verpotten en te verspenen

vrijdag 14 mei 2021 | Nieuws, Tuinkeuken

Als de ijsheiligen voorbij zijn (zie de vorige aflevering) is het tijd om je gezaaide plantjes in grotere potten te doen. Zaaigoed waar veel kleine plantjes bij elkaar zitten ga je verspenen en planten die alleen gegroeid zijn kun je verpotten. In deze aflevering geeft Peter je tips hoe je het beste kunt verspenen en verpotten zonder dat je de jonge plantjes kapot maakt.

Ook geeft hij je een eenvoudig recept voor een licht, gezond en snel soepje met een verrassende groente die je niet snel in een soepje verwacht…

Vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal en de video’s te waarderen met een duimpje omhoog!

Meer nieuws

Hartige koekjes en muffins

Hartige koekjes en muffins

Met de bakproducten van Le Creuset (zie foto) maak je zelf de lekkerste koekjes en muffins. Zoet maar ook hartig! Peter heeft zijn twee favoriete hartige bakrecepten op papier gezet en we delen ze graag met je. Overheerlijke hartige koekjes én hartige muffins, perfect...

Lees meer
Volop azijnen om zelf de lekkerste dressings te maken

Volop azijnen om zelf de lekkerste dressings te maken

Bij Hel's Kitchen kun je naast overheerlijke olijfolie ook terecht voor een flink aantal verschillende azijnen. Wij hebben een ruim aanbod aan zoete fruitazijn, wijnazijn en balsamico's. De azijnen zijn heerlijk over salades, ook in combinatie met de olijfolie van...

Lees meer
Olie en azijnen rechtstreeks uit Zuid Europa

Olie en azijnen rechtstreeks uit Zuid Europa

De olijfolie van Meeuwig wordt door de Amsterdamse groothandel in olie, azijn en mosterd zelf geïmporteerd uit Spanje, Italië en Griekenland. Door directe contacten met de Zuideuropese producenten is er door de jaren heen een goede vertrouwensrelatie opgebouwd...

Lees meer

Pin It on Pinterest