Webwinkel maakt plaats voor nieuwe website

Tijdens de Coronapandemie hebben we in rap tempo een online winkel ontwikkeld om onze klanten te kunnen blijven voorzien van onze mooie producten. Nu die tijd gelukkig voorbij is hebben we besloten de stekker uit onze online winkel te trekken. Het bijhouden van de webwinkel kost veel tijd en de kosten zijn relatief hoog. Veel leuker vinden we het om jullie te ontvangen in onze winkel aan de Slijkstraat!

Dat we stoppen met onze webwinkel wil niet zeggen dat we online aanwezigheid niet belangrijk vinden. Begin 2023 gaan we onze website helemaal vernieuwen, Nikky gaat daarvoor nog meer gave foto’s maken en Daan gaat aan de slag met de look & feel van de nieuwe site. Neef Eric van stom! gaat de nieuwe website vervolgens voor ons ontwikkelen.

Ook op Instagram en Facebook zijn en blijven we actief. En natuurlijk blijven we ook de digitale nieuwsbriefΒ regelmatig versturen.

Tijdens de verbouwing van de website blijft de website gewoon open net als onze winkel! Wel kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet altijd even goed werken, daarvoor vragen we je begrip.
Heb je een vraag over onze website, de winkel of ons assortiment? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons. We helpen je graag verder.

Meer nieuws

Oma’s krentenbrood

Oma’s krentenbrood

Wanneer we even tijd hebben, bakken en braden wij er op los! Zo hebben wij afgelopen week dit heerlijke krentenbrood naar oma's recept weer gebakken, het rook daardoor heerlijk in de winkel. Op veler verzoek delen we het recept graag met je! IngrediΓ«nten 1 pond...

Lees meer
Volop azijnen om zelf de lekkerste dressings te maken

Volop azijnen om zelf de lekkerste dressings te maken

Bij Hel's Kitchen kun je naast overheerlijke olijfolie ook terecht voor een flink aantal verschillende azijnen. Wij hebben een ruim aanbod aan zoete fruitazijn, wijnazijn en balsamico's. De azijnen zijn heerlijk over salades, ook in combinatie met de olijfolie van...

Lees meer
Hartige koekjes en muffins

Hartige koekjes en muffins

Met de bakproducten van Le Creuset maak je zelf de lekkerste koekjes en muffins. Zoet maar ook hartig! Peter heeft zijn twee favoriete hartige bakrecepten op papier gezet en we delen ze graag met je. Overheerlijke hartige koekjes Γ©n hartige muffins, perfect bij elke...

Lees meer

Pin It on Pinterest