Kuhn Rikon kaasfondue set

149,00

Heerlijk (kaas)fonduen na een dagje sneeuwpret doe je met deze zespersoons gietijzeren kaasfonduepan van het Zwitserse merk Kuhn Rikon. Inclusief 6 fonduevorkjes. Afmeting pan: 24 cm.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Hoe lekker en gezellig is het om met deze winterse kou thuis te komen en met elkaar te gaan kaasfonduen? Dat kan met deze mooie gietijzeren kaasfonduepan van Kuhn Rikon. De pan is geschikt voor alle warmte bronnen incl. inductie. Ook geschikt voor vleesfondue. En weet je? Deze gietijzeren pan kan in de oven en die kun je natuurlijk ook voor veel andere gerechten gebruiken zoals soepen en sauzen. De brander werkt op pasta.. die is ook in onze webshop verkrijgbaar trouwens..

Tip: wist je dat je een gietijzeren pan altijd heel even kort aan de warmte moet laten wennen? Dus even op laag vuur of op een lage stand voor een half minuutje en dan kan íe voluit, dat is voor het behoud van je pan het beste. Doordat de fonduepan afneembaar is, is het ook heel makkelijk om tussendoor de pan bij te vullen of schoon te maken. De basis kan met een vochtige doek worden afgenomen.

De fonduepan wordt geleverd met 6 fondue vorkjes. Afmeting van de pan is 24 cm.

Pin It on Pinterest