Aanbieding!

Global driedelige messenset

Categorie: Tag:

241,00 189,00

Deze 3 delige messenset van Global bestaat uit het G2 koksmes (20 cm), een GS35 groentemes (14 cm) en de GS38, een steak-/officemes (10 cm).

Op voorraad

Met deze messenset wordt koken nog leuker! Deze 3 deligen messenset van Global bestaat uit het G2 koksmes (20 cm), een GS35 groentemes (14 cm) en de GS38, een steak-/officemes (10 cm).

Global messen zijn gemaakt van de beste kwaliteit roestvast staal. Het snijvlak is gemaakt van Cromova roestvrij staal met een zeer hoge hardheid. Samen met de slijphoek van 15 graden maakt het deze messen scherper dan andere merken. De Global messen zijn ook licht van gewicht wat komt door het zand gevulde heft wat een uitgebalanceerd mes oplevert. De structuur van kuiltjes op het heft zorgt er voor dat u ook voldoende grip heeft als het mes nat of vettig is.

Door de hardheid van de Global messen kunt u deze niet scherp houden met een gewoon aanzetstaal.

De messen van Global zijn niet vaatwasserbestendig en dien je na gebruik met water en afwasmiddel te reinigen.

Japanse kwaliteit

Het merk Global is afkomstig uit Japan en de messen en messensets zijn al vele jaren populair bij professionele en hobbykoks. Het model is ontworpen in 1982 en heeft sinds die tijd al veleĀ  prijzen gewonnen voor ontwerp en functionaliteit.

Pin It on Pinterest