Foggia olijfolie

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

7,5028,50

Een ronde en volle Italiaanse olie, licht bitter, rucola achtig. Grassig en fruitig. Verkrijgbaar in 1/5, 1/2 of 1 liter fles, met of zonder schenktuit.

Wissen

Een ronde en volle Italiaanse olie, licht bitter, smaak van groente tomaat. Lekker in salades, bij fruits de mer, groentes en aardappels, maar ook over een pasta erg lekker!

De olijfolie van Meeuwig wordt door de Amsterdamse groothandel in olie, azijn en mosterd zelf geïmporteerd uit Spanje, Italië en Griekenland. Door directe contacten met de Zuideuropese producenten is er door de jaren heen een goede vertrouwensrelatie opgebouwd waardoor we zeker kunnen zijn van de beste producten en dat proef je! De olijfolie die we verkopen is daardoor altijd van de laatste oogst. In onze winkel verkopen we de olijfolie vooral vanuit rvs tanks. Dit heeft verschillende voordelen. Zo kunnen wij olijfolie inkopen van kleine boeren die geen eigen flessen hebben en kunnen alle oliën bij ons altijd worden geproefd en in verschillende hoeveelheden worden gekocht in navulbare flessen.

Pin It on Pinterest