Le Creuset Signature Braadpan

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

245,00299,00

Gietijzeren braadpan van Le Creuset, Verkrijgbaar in rood of zwart met een diameter van 22 of 26 cm.

Wissen

De Signature braadpan van Le Creuset is voorzien van een nieuwe binnenzijde gemaakt van hoogwaardig emaille. Hierdoor is de pan nog beter bestand tegen vlekken, krassen en stoten. Daarnaast heeft Le Creuset de Signature pannen voorzien van extra brede en luxe handgrepen, waarmee je zelfs met ovenwanten aan de pan goed beet kan pakken. Alle braadpannen zijn nu standaard voorzien van een ergonomische RVS knop en een hermetisch afsluitende deksel.

Le Creuset maakt al sinds 1925 geëmailleerde gietijzeren pannen van uitzonderlijke kwaliteit. Gietijzer is duurzaam en energiebesparend materiaal omdat het de warmte langdurig behoudt en 100% herbruikbaar is. Tevens zorgt het voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een optimaal behoud van voedingsstoffen.

Geen enkele pan is hetzelfde; ieder onderdeel komt uit een éénmalig gebruikte mal en iedere stap van het productieproces wordt nauwkeurig met de hand gecontroleerd. Le Creuset geeft dan levenslange garantie op haar gietijzeren producten. De braadpan heeft een diameter van 26cm en een inhoud van 5,3 liter.

Pin It on Pinterest