Op zaterdag 27 januari waren de jongens van Grown bij ons in de winkel. Wat een enorm succes was dat. Er was van alles te proeven en er was veel interesse in de cressen van Toon. Hierbij één van de recepten gemaakt op die dag.

Heerlijk bij een borrel of als voorafje bij een maaltijd

Bereidingswijze

Laat de boter voorafgaand aan de bereiding zacht en smeerbaar worden buiten de koelkast.
Klop de boter romig en snipper een halve rode ui. Pers vervolgens de 2 tenen knoflook uit in de boter voeg hierna de versnipperde rode ui en het sap en de rasp van de citroen toe aan de boter. Snijd als laatste de Rock Chives fijn en voeg deze ook toe aan de boter, breng nog op smaak met zout en peper. De Cressboter is nu klaar om gesmeerd te worden.
Rooster een plak brood en besmeer deze met de Cressboter en geniet.

Ingrediënten

  • 1-2 Tenen knoflook (niet te groot)
  • 1 Citroen (sap en rasp)
  • 1 Rode ui
  • 250 gr Gezouten boter
  • 1 Cup Rock Chives
  • 1 Bruin brood

Pin It on Pinterest