Op zaterdag 27 januari waren de jongens van Grown bij ons in de winkel. Wat een enorm succes was dat. Er was van alles te proeven en er was veel interesse in de cressen van Toon. Hierbij één van de recepten gemaakt op die dag.

Bereidingswijze

Rooster de amandelen kort in een pan. Stop vervolgens de amandelen, de teen knoflook, de Parmezaanse kaas, de rucola en rucola cress in de een foodprocessor. Voeg hier 5 eetlepels olijfolie en het sap en de rasp van 1 citroen aan toe en blits tot een cressto. Voeg zout en peper toe naar smaak. Voeg eventueel nog wat extra citroensap toe om de cressto frisser te maken.

Ingrediënten

  • Circa 20 g rucola
  • 2 Cups Rucola Cress
  • 35 g amandelen
  • 1 teen knoflook
  • Rasp en sap van 1 citroen (eventueel 1 extra citroen)
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 5 eetlepels olijfolie
  • Zout & peper

Meld je aan en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met 't laatste nieuws uit dé kook- en kadowinkel van Weesp!

Bedankt voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest