De tuinkeuken van Hel's Kitchen

Koken en tuinieren met Peter

Laatste aflevering:

Aflevering 2: Je tuin klaarmaken

In de tuinkeuken van Hel’s Kitchen neemt Peter je mee naar zijn tuin ‘Peter’s Hemel’. Hij vertelt je over het kweken van je eigen groentes, het koken met je zelfgekweekte groente en geeft hij je heel veel tips over tuinieren, koken, kweken, zaaien, oogsten etc. 

Op het YouTube kanaal van Hel’s Kitchen plaatsen we de video’s en op deze pagina gaan we nog veel meer leuks doen voor iedereen die van tuinieren én koken houdt!

Abonneer je via onderstaande button op ons YouTube kanaal en houd de Hel’s Kitchen nieuwsbrief en onze social media goed in de gaten voor meer afleveringen van ‘De Tuinkeukjen van Hel’s Kitchen’!

Tuinkeuken Blog

met nieuws, tips en recepten uit Peter’s Hemel, de tuinkeuken van Hel’s Kitchen

Daslookboter, da’s leuk voor Pasen!

Daslookboter, da’s leuk voor Pasen!

Wil je iets anders op tafel zaten bij de Paasbrunch in plaats van kruidenboter? Maak dan deze overheerlijke daslookboter met dragon en zeezout in een botervormpje. Ik heb er zelf een in de vorm van een paashaas, maar een ander vormpje kan natuurlijk ook. In de...

Lees meer
Aflevering 1: Maak een tuinplan

Aflevering 1: Maak een tuinplan

Voordat je met je (moes)tuin aan de slag gaat is het handig en slim om een tuinplan te maken. Denk daarbij aan wat je wil zaaien dit jaar. Spit je tuin om als je dat wil of woel de aarde goed om. Haal onkruid weg en maak je grond gereed. Heb je een balkon of...

Lees meer

Hel's Kitchen Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, activiteiten en productnieuws van dé kook- en kadowinkel van Weesp!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest