De tuinkeuken van Hel's Kitchen

Koken en tuinieren met Peter

Laatste aflevering:

Aflevering 12: Oogsten

In de tuinkeuken van Hel’s Kitchen neemt Peter je mee naar zijn tuin ‘Peter’s Hemel’. Hij vertelt je over het kweken van je eigen groentes, het koken met je zelfgekweekte groente en geeft hij je heel veel tips over tuinieren, koken, kweken, zaaien, oogsten etc. 

Op het YouTube kanaal van Hel’s Kitchen plaatsen we de video’s en op deze pagina gaan we nog veel meer leuks doen voor iedereen die van tuinieren én koken houdt!

Abonneer je via onderstaande button op ons YouTube kanaal en houd de Hel’s Kitchen nieuwsbrief en onze social media goed in de gaten voor meer afleveringen van ‘De Tuinkeukjen van Hel’s Kitchen’!

Tuinkeuken Blog

met nieuws, tips en recepten uit Peter’s Hemel, de tuinkeuken van Hel’s Kitchen

Bieslookazijn maken

Bieslookazijn maken

In alweer de tiende aflevering van De Tuinkeuken van Hel's Kitchen laat Peter zien hoe je zelf heerlijke azijn kunt maken van de bloemen van Bieslook. Heerlijk voor in de sla! Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal en de video's te...

Lees meer
Tijd om te verpotten en te verspenen

Tijd om te verpotten en te verspenen

Als de ijsheiligen voorbij zijn (zie de vorige aflevering) is het tijd om je gezaaide plantjes in grotere potten te doen. Zaaigoed waar veel kleine plantjes bij elkaar zitten ga je verspenen en planten die alleen gegroeid zijn kun je verpotten. In deze aflevering...

Lees meer

Hel's Kitchen Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, activiteiten en productnieuws van dé kook- en kadowinkel van Weesp!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest