Scanpan

Scanpan is een Deens merk dat gelijk staat aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1956, heeft Scanpan voortdurend bewezen dat het een betrouwbare keuze is voor zowel professionele koks als thuiskoks. Enkele redenen om voor Scanpan te kiezen zijn:

Kwaliteit en Duurzaamheid: Scanpan staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken zorgt ervoor dat Scanpan-pannen jarenlang meegaan. Scanpan heeft een sterke toewijding aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Door gebruik te maken van gerecyclde materialen, streven ze er bij Scanpan naar hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Gezond Koken: Scanpan begrijpt het belang van gezond koken, en daarom ontwikkelen ze hun producten met het oog op de gezondheid van hun klanten. Hun antiaanbaklaag is PFOA-vrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in je voedsel terechtkomen. Bovendien maakt de gelijkmatige warmteverdeling van Scanpan-pannen het mogelijk om met minder olie of boter te koken, wat resulteert in gezondere maaltijden.

Gebruiksvriendelijkheid: Scanpan begrijpt de behoeften van koks, of ze nu professioneel zijn of thuis in de keuken staan. Hun producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, van comfortabele handgrepen tot gemakkelijk schoon te maken oppervlakken. Dit maakt koken met Scanpan een plezierige ervaring.

Een greep uit ons Scanpan assortiment:
Koken met Scanpan, een plezierige ervaring...