Over ons

Bij Hel’s Kitchen hebben we een team van gepassioneerde medewerkers die allemaal één ding gemeen hebben: liefde voor koken, bakken en/of lekker eten. Onze uitgebreide vakkennis en ervaring op het gebied van kook- en bakgerei delen wij graag met onze klanten. Verder vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen in onze winkel. Of je nu een beginnende hobbykok bent of een doorgewinterde professional, wij staan altijd klaar om advies en hulp te bieden bij het kiezen van het juiste product.

Kom langs bij Hel’s Kitchen Weesp en ontmoet ons gezellige team!

Helma

Helma is het gezicht van Hel's Kitchen. In 2016 ging Helma haar droom achterna en opende haar eigen kookwinkel. Nu 7 jaar later is Hel's Kitchen niet meer weg te denken uit Weesp. Helma hoopt dit nog vele jaren met passie en plezier te kunnen doen.

Danielle

Danielle is sinds het begin betrokken bij Hel's Kitchen. Zij houdt zich het liefst bezig met de inrichting en aankleding van de winkel. Verder maakt zij iedere maand met veel plezier de nieuwsbrief, ontwerpt zij onze flyers en onderhoudt ze deze website.

Nikky

Nikky is al 1,5 jaar onze vaste huisfotograaf. Op social media, in de nieuwsbrief en op deze website gebruiken wij foto's gemaakt door Nikky. Naast haar werk als fotograaf, houdt Nikky ook erg van koken en helpt zij Danielle met het inrichten van de winkel.

Efi

Doordeweeks volgt Efi de opleiding Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Op zaterdag en in de vakanties werkt zij gezellig bij ons in de winkel. Met veel plezier, enthousiasme en kennis, helpt zij onze klanten aan het juiste product.

Laatste nieuwsbrieven