Naar de beurs in Parijs!

Wij hebben onze ogen uitgekeken op de Maison et Objet beurs in Parijs. Uiteraard hadden we tijd tekort om alle nieuwe ontwikkelingen op kookgebied te kunnen ontdekken. Toch hebben we veel mooie nieuwe merken en producten voor de winkel gezien. Twee van de meest opvallende ontdekkingen waren de merken Kurabi en Silikomart

Kurabi maakt eten met stokjes nog leuker! De eetstokjes van Kurabi zijn er in verschillende levendige kleuren, gemaakt van unieke materialen en verpakt in de mooiste cadeauverpakkingen. Omdat elk paar eetstokjes zorgvuldig is vervaardigd, zijn de eetstokjes van Kurabi niet alleen een lust voor het oog, maar liggen ze ook lekker in de hand en zijn ze makkelijk te gebruiken. Wij zijn fan!

Silikomart is een leverancier uit Italië, zij leveren o.a. professionele patisserie producten en voedselkleurstof in diverse kleuren. De bakvormen en gereedschappen van Silikomart zijn prachtig vormgegeven en gemaakt van hoogwaardig non-stick siliconen. Wat ons opviel is hun grote assortiment aan bakvormen; van verfijnde bloemblaadjes, bijzondere 3D bakvormen tot traditionele cakevormen.  Wij kijken er naar uit om de producten van Silikomart bij ons in de winkel te hebben!

Ook een aantal bekende merken sprongen er voor ons uit. Het nieuwe Saisons Servies van ASA bijvoorbeeld, prachtig in combinatie met het witte a Table servies. Bij Charvet Editions hebben wij weer mooie servetten, theedoeken en schorten uitgezocht. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wanneer al dit moois bij ons in de winkel ligt.. volg ons dan op social media of kom langs in de winkel!

Laatste nieuwsbrieven