Top 5 meest verkochte keukengerei voor de feestdagen

In de maand december wordt er veel gekookt en samen gegeten. Ieder jaar weer merken wij dat een aantal kookitems erg in trek zijn. Hieronder vind je de top 5 van meest verkochte producten voor de feestdagen. Deze producten zijn populair vanwege hun nut tijdens de feestdagen en het feit dat ze helpen om heerlijke maaltijden en desserts te bereiden:

1: Vleesthermometer

Een vleesthermometer is cruciaal voor het bereiden van een perfect gebraden kalkoen of ander vleesgerecht tijdens de feestdagen. Het zorgt ervoor dat het vlees de juiste gaarheid bereikt en sappig blijft.

2: Spuitzakken en spuitmondjes

Onmisbaar voor het decoreren van taarten, desserts en andere zoete lekkernijen tijdens de feestdagen. Wij hebben een groot assortiment spuitmondjes van De Buyer, de spuitmondjes variëren van zeer klein tot groot, glad, stervormig of maak de mooiste roosjes met een rozenspuitmondje.

3: IJsboltang

IJs is altijd een geliefd dessert en een ijsboltang maakt het gemakkelijk om mooie, ronde bollen ijs te serveren, wat vooral handig is bij het samenstellen van ijscoupes en desserts. Ook voor het maken van oliebollen wordt de ijsboltang gebruikt.

4: Crème brûlée-brander

Een populair nagerecht tijdens de feestdagen is crème brûlée. Met de crème brûlée-brander van Gefu maak je dat heerlijke knapperige suikerlaagje waar crème brûlée om bekend staat.

5: Brandpasta voor kaasfondue

Kaasfondue is een klassiek gerecht tijdens de feestdagen, met brandpasta houd je de kaas die op de rechaud staat warm en gesmolten. De caquelon van Kuhn Rikon is ideaal voor het opwarmen en serveren van kaasfondue. De zware gietijzeren caquelon met zijn rode of zwarte glazuur is een echte klassieker die in elke keuken thuishoort. Verkrijgbaar in 2 maten.

Heb je een van deze items nodig voor het bereiden van jouw feestmaaltijd? kom dan op tijd naar de winkel, zodat je niet misgrijpt!

Laatste nieuwsbrieven