Oma’s krentenbrood

Wat is het toch een aanwinst dat nieuwe keukenblok in de winkel! Wanneer we even tijd hebben, bakken en braden wij er op los! Zo hebben wij in het weekend voor Pasen dit heerlijke krentenbrood naar oma’s recept gebakken, het recept staat nu op de website, dus bakkers klaar…? bakken maar!

Ingrediënten

  • 1 pond zelfrijzend bakmeel
  • 1 pond rozijnen
  • 100 gram margarine
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 snufje zout
  • melk

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Laat de boter langzaam smelten, voeg alle ingrediënten toe en mix tot een glad en smeuïg deeg. Voeg tijdens het mixen beetje bij beetje wat melk toe om een mooi samenhangend deeg te krijgen. Vet een bakblik in en leg het deeg in het bakblik. Bak het krentenbrood in ruim een uur op 175 graden gaar.

Meer nieuws

Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Deur dicht, maar online winkel blijft open!

Vanwege de lockdown maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle niet-essentiële winkels m.i.v. dinsdag 15 december gesloten. Ook Hel's Kitchen valt helaas in de categorie 'niet-essentieel' en moet tot...

Lees meer
Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Online shoppen bij Hel’s Kitchen vanaf Black Friday

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. Het hele weekend lang kun je dan profiteren van mooie aanbiedingen zoals je van ons gewend bent! Om grote toeloop naar de winkel te voorkomen kun je dat weekend alle lucratieve Black Friday aanbiedingen via onze online...

Lees meer
Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Aangepaste openingstijden voor de feestdagen

Update: Vanwege de lockdown is Hel's Kitchen tot en met maandag 19 januari a.s. gesloten. Online zijn we gewoon open! Lees hier meer. Met de gezellige en drukke decembermaand voor de boeg en de nog altijd aanhoudende perikelen rondom het Coronavirus gaat Hel's Kitchen...

Lees meer

Pin It on Pinterest