Recepten

De lekkerste dingen maak je immers gewoon zelf!
Appelcake uit de Slowcooker

Appelcake uit de Slowcooker

Wij krijgen ontzettend veel leuke reacties als we weer eens aan het koken zijn in de winkel. Zo ook op deze heerlijke appelcake bereidt in een Slowcooker van Crock-pot. Ingrediënten: 2 eieren 150 gram suiker en een beetje voor over de appeltjes snuf zout 100 ml...

Lees meer
Plaattaart met appel en walnoten

Plaattaart met appel en walnoten

Ingrediënten • 300 g tarwebloem • 100 g lichtbruine basterdsuiker • 1 mespunt zout • 250 g ongezouten roomboter • 110 g ongezouten walnoten • 300 g amandelspijs • 2 middelgrote eieren • 5 elstar-appels • 50 g kristalsuiker • Handje gewelde rozijnen • 2 tl kaneel...

Lees meer
Bruchetta

Bruchetta

Bruchettamix uit Spicewise 1 Ingrediënten: 2 delen gemalen knoflook 2 delen gedroogde uienstukjes 2 delen gedroogde oregano 1 deel gedroogde basilicum ½ deel uienpoeder 1 deel paprika poeder 1 deel gedroogde majoraan 1 deel gedroogde peterselie ½ deel gemalen zwarte...

Lees meer
Oma’s krentenbrood

Oma’s krentenbrood

Wat is het toch een aanwinst dat nieuwe keukenblok in de winkel! Wanneer we even tijd hebben, bakken en braden wij er op los! Zo hebben wij in het weekend voor Pasen dit heerlijke krentenbrood naar oma's recept gebakken, het recept staat nu op de website, dus bakkers...

Lees meer
Gin Tonic

Gin Tonic

Ook aangestoken door die paar dagen mooi weer..? Dan krijg je toch gelijk weer zin in een Gin-tonic!? Gin Tonic Botanicals zijn kruiden voor in de Gin-Tonic. Deze trend is over komen waaien uit Spanje en heeft inmiddels ook Nederland bereikt. Steeds meer...

Lees meer
Recept venkel tarte tatin

Recept venkel tarte tatin

Tijdens de Kerstmarkt in de Slijkstraat was Peter onze huiskok er weer om lekker voor jullie te koken. Hij heeft toen deze overheerlijke tarte tatin voor jullie gemaakt. Hier het recept! Ingrediënten: Pakje bladerdeeg venkel Noilly prat of vermouth sinaasappel...

Lees meer
Recept stoofperen (en Glühwein!)

Recept stoofperen (en Glühwein!)

Tijdens de aftrap van onze feestdagen in november hadden wij overheerlijke stoofperen te proeven aan de kraam. Op veler verzoek bij deze het recept: ook op omdat het sap van de stoofperen echt een overheerlijke Glühwein geeft 😉 Ingrediënten • 2 kilo stoofperen • 1...

Lees meer
Brocco Appel Banaan Citroen Gember Smoothie

Brocco Appel Banaan Citroen Gember Smoothie

Op zaterdag 27 januari waren de jongens van Grown bij ons in de winkel. Wat een enorm succes was dat. Er was van alles te proeven en er was veel interesse in de cressen van Toon. Hierbij één van de recepten gemaakt op die dag. Een frisse, gezonde en romige...

Lees meer
Rucola Cressto

Rucola Cressto

Op zaterdag 27 januari waren de jongens van Grown bij ons in de winkel. Wat een enorm succes was dat. Er was van alles te proeven en er was veel interesse in de cressen van Toon. Hierbij één van de recepten gemaakt op die dag. Bereidingswijze...

Lees meer

Hel's Kitchen Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, activiteiten en productnieuws van dé kook- en kadowinkel van Weesp!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest